Culinaire agenda

Onderstaande evenementen zijn onder voorbehoud

 

Restaurant Pardon Oss PaasdinerPaasdiner - 5 en 6 april 2015 vanaf 18.30 uur - € 27,50

Bij het paasdiner serveren wij een 3-gangen verrassingsdiner. Zoals u van ons gewend bent zal dit geheel in de stijl van pasen zijn.

Reserveer nu
Restaurant Pardon Oss MoederdagMoederdagdiner - 10 mei 2015 vanaf 18.30 uur - € 35,50

Op moederdag verrast u uw moeder met een 4-gangen verrassingsmenu. Een avond genieten en verrast worden door de keuken. Uiteraard kunt u uw eigen wensen hierbij aangeven. Bij mooi weer kunt u ook heerlijk buiten genieten van uw diner.

Reserveer nu

 

Restaurant Pardon Oss Thema-avond

Thema-avond: Kreeft en krab - mei 2015

Tijdens deze thema-avonden serveren wij een heerlijk 5-gangendiner met als thema kreeft en krab! Bekijk het menu van afgelopen jaar.

Reserveer nu
Restaurant Pardon Oss VaderdagVaderdagdiner - 15 juni vanaf 18.30 uur - € 29,50

Op vaderdag verrast u uw vader met een 3-gangen verrassingsmenu. Een avond genieten en verrast worden door de keuken. Uiteraard kunt u uw eigen wensen hierbij aangeven.

Reserveer nu

 

Restaurant Pardon Oss Asperge avond
Thema-avond: Asperge - In de maand juni vanaf 18.30 uur

Het is feest in de keuken van Restaurant Pardon in Oss, want de asperges zijn er weer! Speciaal voor u stellen we deze avond een heerlijk 5-gangendiner samen met als thema: de asperge. Dat wordt genieten!

Reserveer nu

 

Restaurant Pardon Oss Thema-avond WildThema-avond: Wild - In oktober 2015

Na de zomer komt een mooi seizoen op culinair gebied, de herfst! En om dit seizoen extra te benadrukken houden elk jaar in oktober een themadiner: Wild! Tijdens deze avond kunt u genieten van een 5-gangendiner waar het 'wild' centraal staat. Bekijk het wild menu van afgelopen jaar.

Reserveer nu

 

 

Restaurant Pardon Oss Walking DinnerWalking Dinner - december 2015

Wegens succes verlengd! Deze wandelende proeverij brengt u langs goede bekenden en verrassende nieuwkomers. Restaurant Pardon doet ook mee! De kosten voor deze dag zijn € 54,50 is en geeft recht op een gerecht met bijpassende drank bij 8 restaurants.

Voor meer informatie en reserveren zie Walking-dinner.nuRestaurant Pardon Oss KerstdinerKerstdiner - 25 en 26 december vanaf 18.30 uur

Bij het kerstdiner serveren wij een heerlijk 5-gangendiner. Zoals u van ons gewend bent zal dit geheel in stijl van de kerst zijn. Kom ook genieten!
Bekijk het kerstmenu 2014

Reserveer nuRestaurant Pardon Oss KerstbrunchValentijnsdag - 14 februari 2016 vanaf 18.30 uur - € 29,50

Verras uw geliefde op Valentijnsdag! Naast het 3-gangen verrassingsmenu wordt u ontvangen met een heerlijk glaasje Prosecco en een roos om mee naar huis te nemen.

Reserveer nu