Restaurant Pardon Oss BBQ Barbecue

Bij een zomeravond hoort een barbecue. De geur van houtskool, geroosterd vlees en frisse salades kennen we allemaal als geen ander als de zomer jaarlijks zijn intrede doet. Daarnaast staat een barbecue altijd voor gezelligheid en is daarom uitermate geschikt in groepsverband. 

Geen zin en tijd in de organisatie die een barbecue met zich meebrengt? Bij Restaurant Pardon wordt de barbecue geheel voor u en uw vrienden verzorgd! Daarnaast wordt uw barbecue extra speciaal doordat wij uw vlees met zorg uitzoeken en de bijpassende gerechten voor u klaar maken. Een barbecue om nooit meer te vergeten! De barbecue vindt plaats in de stadstuin van Restaurant Pardon welke direct vast zit aan onze 'Privilège' zaal.

De barbecues verzorgen wij vanaf 20 personen.

Uw eigen barbecue arrangement?

Het is mogelijk om zelf uw arrangement samen te stellen. Dit kan een combinatie zijn van verschillende soort vlees en vis, maar ook producten die minder vanzelfsprekend zijn.

Vraag hier aan

 

Standaard serveren wij verschillende soorten rauwkost, knoflooksaus, cocktailsaus, kruidenboter en stokbrood bij de barbecue. Uiteraard kunt u ook zelf uw favoriete barbecue ingrediënten samenstellen.

Vraag hier uw barbecue aan