Restaurant Pardon Oss Bruiloftsfeest trouwen trouwlocatie

U gaat trouwen? Gefeliciteerd! U wilt trouwen in Oss? Restaurant Pardon helpt u graag om de mooiste dag van uw leven nog net iets mooier te maken, want op uw trouwdag moet u nergens aan hoeven denken. Alleen aan elkaar. Heerlijk ontspannen en samen genieten van jullie mooiste dag. Alles moet perfect geregeld zijn!

Restaurant Pardon heeft voor u een mooie trouwlocatie in het centrum van Oss. Achterin het restaurant hebben wij een aparte 'Privilège'-zaal, waar u en uw gezelschap in alle rust kunnen genieten van een heerlijk bruiloftsdiner. Wilt u liever alleen een bruiloftsfeest of borrel organiseren dan is dat uiteraard ook mogelijk.

Bij ons heeft u diverse mogelijkheden om uw trouwdag te vieren in onze 'Privilège' zaal. Graag nemen wij de tijd om samen met u, uw wensen, om te toveren in een geweldige dag of avond. Als het nu gaat om het eten, de muziek of de aankleding van uw trouwfeest, wij zorgen dat alles in de puntjes geregeld wordt!

Aarzel niet om contact met ons op te nemen. Vrijblijvend kunnen wij u dan het een en ander vertellen over onze mogelijkheden.

Restaurant Pardon Oss Trouwlocatie

Informeer naar de mogelijkheden