Menukaart

PARDON, MOGEN WIJ U VERRASSEN?

Iedere dag ligt er voor de keukenbrigade de uitdaging om een heerlijk verrassingsdiner te bedenken. Dit diner zal samengesteld worden door gebruik te maken van dagverse producten en seizoenspecialiteiten. U kunt van te voren aan ons doorgeven of er specifieke wensen of diëten m.b.t. dit diner zijn. Dit verrassingsmenu bestaat uit 3-gangen, maar kan worden uitgebreid naar meerdere gangen, voor € 8,- per gang.

Pardon 3-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - hoofdgerecht - dessert
32,5 p.p.
Pardon 3-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht
35,5 p.p
Pardon 4-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
39,5 p.p
Pardon 5-gangen verrassingsmenu
voorgerecht - soep - tussengerecht - hoofdgerecht - dessert
48,5 p.p

 

SPECIALITEITENKAART
Naast het wisselende menu hebben wij voor de liefhebbers diverse specialiteiten geselecteerd waar u altijd van kunt genieten, heerlijke gerechten waarvan wij kunnen zeggen dat ze onze specialiteit zijn.
Vraag aan onze bediening naar deze (wisselende) specialiteiten.

 

LA GRANDE PARADE - ONBEPERKT FRANSE TAPAS
Naast de menukaart kunt ook genieten van onbeperkt 'Franse tapas' voor € 26,50 p.p. (alleen per tafel te bestellen en op zaterdag alleen bij een groepsreservering vanaf 15 personen). Bekijk de menukaart van de La Grande Parade.

 


MENUKAART

VOORGERECHTEN / TUSSENGERECHTEN


Carpaccio van ossenhaas14,5
met Parmezaanse kaas, pijnboompitjes, spekjes en basilicum pesto

Gamba14,5
Gambas in tempura gebakken, wakame en een zwarte knoflook mayonaise met sesam.  

Champignons12,5 (v)
Champignons in tempura gebakken, geserveerd met frambozenmarmelade en een provinciaalse kruidensaus 

Pardon Parade15,5
Van verschillend gerookte soorten vis, schaal en schelpdieren, royaal en wisselend gepresenteerd 

Eendenborstfilet  15,5
Salade met gebakken eendenborst, truffelmayonaise en een krul eendenlever 

Asperges soep8,5 (v)
gevuld met stukjes asperges en peterselie 

Coquilles  15,5 
Coquilles bereiding op chefs wijze met Pernod en Saffraan 


HOOFDGERECHTEN

Kalfswang28,5
op lage temperatuur gegaard en geserveerd met eigen reductie en passend garnituur

Biefstuk van de haas28,5
biefstuk van de haas, medium gebakken met saus van gemengde paddenstoelen

Kalfslever 22,5
Geserveerd met gebakken appeltjes en voorjaarsgroenten 

Lams Rack French 29,5
Lams rack rosé gebakken met passend garnituur

Skrei filet 26,5
Winterkabeljauw geserveerd in een tomaten visboullon met tuinkruiden 

Quiche 22,5 (v)
Quiche met geitenkaas, honing en walnoten 

NAGERECHTEN


Kaasbordje14,5
met verschillende kaasjes uit binnen- en buitenland

Grand Dessert10,5
Verassend dessert bestaand uit verschillende lekkernijen 

Creme Brulee8,5
Geserveerd met roomijs 

Koffie/thee compleet7,5
koffie of thee naar keuze met een klein dessert van de chef