Uw Privilège

De Privilège: Uw persoonlijke ruimte voor elke gelegenheid!

Pardon win actie Facebook

Op zoek naar de perfecte locatie voor een groepsdiner, trouwfeest of bedrijfsborrel?

Of zoekt u een mooie ruimte voor uw vergadering, presentatie of verjaardag? Voor elke gelegenheid heeft Restaurant Pardon een passende ruimte voor u en uw gasten! Restaurant Pardon heeft naast de ruimte voor het diner namelijk ook de beschikking over een extra ruimte (genaamd 'Privilège') en een sfeervolle stadstuin.

De Privilège zaal bevat een bar en plek voor ongeveer 100 personen om uw groepsdiner, bedrijfsborrel of verjaardag tot een succes te maken. Restaurant Pardon biedt u dus zowel zakelijk als op feestelijk gebied de mogelijkheid om deze ruimte te gebruiken.

In onze gezellige en sfeervolle stadstuin kunt u, als het weer het toelaat, genieten van ons à la carte menu of verrassingsmenu. Ook is er de mogelijkheid om met uw vrienden in onze tuin te lunchen (alleen mogelijk d.m.v. reservering).

Samen met u kunnen wij het ideale middagje/avondje uit creëren, voor u, uw familie, vrienden of personeel! Wij hebben voor u al een aantal suggesties op een rijtje gezet, bekijk hier een aantal van deze arrangementen.

Voor vragen en voorstellen kunt u altijd contact met ons opnemen.