Restaurant

Wij zijn Restaurant Pardon. Een restaurant met Franse invloeden en een passie voor lekker eten. Pardon is gevestigd in het centrum van Oss en is een echt familiebedrijf, gerund door eigenaarspaar Nico en Heike Rentrop.

Puur, passie, persoonlijk
De begrippen puur, passie en persoonlijk staan bij ons centraal. Door het gebruik van dagverse producten in onze gerechten, die met liefde zijn bereid, kunnen gasten zich ook écht gast voelen in een ontspannen en persoonlijke sfeer.

Uitgebreide en afwisselende kaart
Elke dinsdag tot en met zondag kunt u bij ons genieten van onze uitgebreide en afwisselende á la carte kaart of laat u verrassen door ons verrassingsmenu. 
Tevens bieden wij u de mogelijkheid om in de middag (op afspraak) in een gezellige ambiance te lunchen, binnen of met mooi weer op ons buitenterras of in onze prachtige stadstuin.

La Grande Parade, onbeperkt Franse tapas
Naast de menukaart kunt u ook genieten van onbeperkt 'Franse tapas' voor € 23,50 p.p. Bekijk de menukaart van de La Grande Parade.

Groepen
Wilt u bij ons komen lunchen? Of wilt u meer informatie over het geven van feesten, recepties, familiediners, bedrijfsborrels of wilt u meer weten over de speciale groepsarrangementen bij Restaurant Pardon? Neem dan contact met ons op of lees over de mogelijkheden op onze Groepen pagina.

Graag verwelkomen wij u bij Restaurant Pardon!

Ga direct naar
> Menukaart
> Verrassingsmenu
> La Grande Parade, onbeperkt Franse tapas
> Reserveren
> Groepsmogelijkheden
> Culinaire agenda

Restaurant Pardon Oss - MenukaartRestaurant Pardon Oss - WijnkaartRestaurant Pardon Oss - Wijnkaart